Skip to main content

Πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους σήμερα για το... θεσσαλονικιώτικο «Enforcer»

Τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Κέιτ Μποσγουορθ να πρωταγωνιστούν στην «καμουφλαρισμένη» ως Μαιάμι Θεσσαλονίκη μπορούν να δουν πλέον οι Έλληνες

Στους ελληνικούς κινηματογράφους προβάλλεται από σήμερα η ταινία «The Enforcer» που είχε... ξεσηκώσει τη Θεσσαλονίκη με τα γυρίσματά της το καλοκαίρι του 2021, μαζί με τον χολιγουντιανό σταρ Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος πρωταγωνιστεί.

Το γεγονός γνωστοποίησε σήμερα στο Facebook ο Αλέξανδρος Θάνος, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πλέον, οι Θεσσαλονίκεις, αλλά και η υπόλοιπη Ελλάδα μπορούν να δουν τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Κέιτ Μποσγουορθ να πρωταγωνιστούν στην «καμουφλαρισμένη», ως Μαΐαμι, Θεσσαλονίκη. Το «Enforcer» ήταν η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που υποστήριξε το Film Office Central Macedonia σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ και άνοιξε το δρόμο για πολλές άλλες ακόμα. 

Το σενάριο της ταινίας: «Ένας από τους top εκτελεστές στο Μαϊάμι, ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking. Αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι που έχει πέσει στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία δούλευε και ο ίδιος μέχρι τότε».