Δευτέρα 17 Μαΐου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Το καραβάκι «Άη Γιώργης» συνεχίζει τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Περαία - Νέοι Επιβάτες. Τα δρομολόγια του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου.

Με αμείωτους ρυθμούς και καλοκαιρινές θερμοκρασίες συνεχίζει να ταξιδεύει στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος», εκτελώντας καθημερινά τα θαλάσσια δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες, και αντίστροφα.

«Συνεχίζουμε να συνδέουμε, μέσα από μια υπέροχη θαλάσσια διαδρομή, τη Θεσσαλονίκη με τα κοντινά θέρετρα, και τις θελκτικές ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του φθινοπώρου, ωστόσο, οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, μας επιτρέπουν να αρμενίζουμε με τον «Άγιο Γεώργιο» στον Θερμαϊκό κόλπο, και να έχουμε για συνταξιδιώτες μας τα λατρεμένα δελφίνια, που μας κρατούν συντροφιά κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας» επισημαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES, Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια του τριημέρου 26 - 28 Οκτωβρίου

Οι αναχωρήσεις με το KARAVAKI «Άγιος Γεώργιος» έχουν ως εξής:

-Από Θεσσαλονίκη, οι ώρες αναχώρησης είναι: 09.30, 12.00, 14.30, 17.00.

-Αντίστοιχα, από Περαία/ Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.00.

Τα εισιτήρια

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο KARAVAKI «Άγιος Γεώργιος», κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και στα 3 ευρώ για το μειωμένο εισιτήριο.

Να διευκρινιστεί ότι το μειωμένο εισιτήριο ισχύει για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές, γκρουπ. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES www.karavakithess.com.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ