Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο νεαροί ως δράστες του επεισοδίου στην Καραμανλή

Από το επεισόδιο στη λεωφόρο Καραμανλή, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, τραυματίστηκαν δύο άτομα, που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς

Στην ταυτοποίηση δύο νεαρών, ημεδαπών, ως δραστών του χθεσινού αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στη λεωφόρο Καραμανλή προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν δύο άτομα, που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς, και τα οποία χθες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί τους εντόπισαν σε ιδιωτική κλινική της πόλης όπου απευθύνθηκαν αμέσως μετά το συμβάν για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Καθώς κρίθηκε από τους γιατρούς ότι τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου εξετάστηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη διαλεύκανση του περιστατικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης, ενώ εξετάζεται η εκδοχή να επρόκειτο για οπαδικές διαφορές. Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο φέρονται να φορούσαν διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδας.