Skip to main content

Πολίχνη: Ταυτοποιήθηκε 22χρονος που καταδίωξε όχημα με οπαδούς του Ηρακλή και τους χτύπησε

Οι δράστες χτύπησαν τον 27χρονο και τον 45χρονο με ζώνη, αφότου τους ακινητοποίησαν καθώς φορούσαν μπλούζα με διακριτικά του Ηρακλή.

Εξιχνιάστηκε μία ακόμα υπόθεση οπαδικής βίας σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 45 ετών που είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2021 στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 22χρονος Αλβανός υπήκοος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη τελούμενη σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και σε συνέργεια, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 16ης Οκτωβρίου 2021, ο 22χρονος από κοινού με δύο συνεργούς του, ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, εντόπισαν σε περιοχή της Πολίχνης τους δύο παθόντες να επιβαίνουν ομοίως σε ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο και συνοδηγό τον 27χρονο, ο οποίος έφερε ζακέτα με διακριτικά του Ηρακλή και, μετά από καταδίωξη, ακινητοποίησαν το όχημά τους.

Στη συνέχεια, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ο ένας εξ αυτών μία ζώνη προκάλεσαν ελαφριά τραύματα στους παθόντες, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.