Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 33χρονος για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στον Δενδροπόταμο

Δράστης και θύμα φέρεται να διαπληκτίστηκαν, ενώ ο 33χρονος που αναζητείται από την αστυνομία χτύπησε μέχρι θανάτου τον 42χρονου.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός το πρωί της 28ης Οκτωβρίου στον Δενδροπόταμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε με κακώσεις σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος ημεδαπός, ομογενής από το Καζακστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές -σύμφωνα με πληροφορίες για ναρκωτικά- και στη συνέχεια ο δράστης με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε θανάσιμα τον 42χρονο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που ταυτοποιήθηκε.

Διαβάστε ακόμα - Θεσσαλονίκη: 42χρονος βρέθηκε νεκρός στον Δενδροπόταμο - Δολοφονήθηκε βάναυσα

Όπως είχε γράψει η Voria.gr, τα πρώτα στοιχεία παρέπεμπαν σε αιφνίδιο θάνατο καθώς αρχικά υπήρχαν ενδείξεις χρήσης ναρκωτικών από τον 42χρονο. Τελικά, όπως αποδείχθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση, δεν ήταν αυτή η αιτία που προκάλεσε τον θάνατό του. Ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα δολοφονίας, καθώς είχε θλαστικές κακώσεις στο σώμα του και στο κεφάλι του, αλλά και κακώσεις από μαχαίρι.