Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταξίδι εξοικείωσης για Ρουμάνους δημοσιογράφους

Τα στελέχη των ρουμάνικων ΜΜΕ πραγματοποίησαν καθημερινές συνδέσεις και ρεπορτάζ καθώς και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα πετυχημένο ταξίδι εξοικείωσης σε Ρουμάνους δημοσιογράφους συνδιοργάνωσαν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το Γραφείο ΕΟΤ εξωτερικού της Ρουμανίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι συνοδευόμενοι από τον προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, κ. Γεώργιο Σταφυλάκη είχαν την δυνατότητα να φιλοξενηθούν, να γνωρίσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης, να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα και να δοκιμάσουν την ασυναγώνιστη κουζίνα της.

Τα μέσα που συμμετείχαν στον συγκεκριμένο ταξίδι ήταν:

-Ο πρώτος σε τηλεθέαση ειδησεογραφικός τηλεοπτικός σταθμός της Ρουμανίας Antena 3 με την ρεπόρτερ Cristina Stefan και τον οπερατέρ Adrian Ghita.

-Το πρώτο σε επισκεψιμότητα και επιρροή, τουριστικό blog της Ρουμανίας-Imperator Travel με 280.000 users και 470.000 impressions ανά μήνα με τον blogger  Razvan Cezar Dumitru.

-Tο ενημερωτικό site Wallstreet.ro με την αρχισυντάκτρια, Roxana Grosu. Το συγκεκριμένο site είναι ένα από τα πλέον σημαντικότερα σε θέματα οικονομίας-επιχειρηματικότητας με 1.632.000 views ανά μήνα, και 1.077.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα.

Τα στελέχη των ρουμάνικων ΜΜΕ, τα οποία φιλοξενήθηκαν από το Capsis Hotel Thessaloniki, πραγματοποίησαν καθημερινές συνδέσεις και ρεπορτάζ  καθώς και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Antena 3 και στην ρεπόρτερ Christina Stefan παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης και τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει ο Ρουμάνος ταξιδιώτης όταν επιλέξει για τις διακοπές του την πόλη μας.