Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πυροβολημένη από κοντινή απόσταση στο κεφάλι η 71χρονη στη Χαλκηδόνα (φωτο+vid)

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού σε ΙΧ - Τι λέει ο μάρτυρας που ενημέρωσε τις αρχές

Σε 71χρονη γυναίκα ανήκει το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε νωρίς το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο και με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας του νομού Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε αυτοκίνητο - Έγκλημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Το λευκό όχημα εντοπίστηκε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί. Όπως ανέφερε στη Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί. Το όπλο του εγκλήματος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι ηλικίας 71 χρόνων, βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού.

Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση με τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να βρίσκονται πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο της δολοφονίας έχει φτάσει νεκροφόρα για τη μεταφορά της σορού και γερανός της τροχαίας για να απομακρύνει το όχημα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 71χρονη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Image
Image
Image