Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού και του 15χρονου γιου του, θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Οδύνη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κορδελιό όπου τελέστηκε η κηδεία

Θρήνος στην κηδεία του 54χρονου συνταξιούχου αστυνομικού και του 15χρονου γιου του, που έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Τα δύο παιδιά του αστυνομικού, συγγενείς, φίλοι και μαθητές είπαν το τελευταίο αντίο στον Ευάγγελο Μπουρνάζη και τον 15χρονο γιο του, Παναγιώτη στο Κορδελιό.

Βαρύ το κλίμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου όπου τελέστηκε η κηδεία. Σπαραγμός από τους συγγενείς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, με τη λέξη «δολοφόνοι» να βγαίνει από τα χείλη τους.

Μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Κορδελιού με άσπρα λουλούδια στα χέρια ήρθαν για να αποχαιρετήσουν τον συμμαθητή τους, τον φίλο τους, τον Παναγιώτη, που πλέον δεν θα κάθονται μαζί στα ίδια θρανία.

Image
Image

 

Image

Να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο γι αυτό το έγκλημα επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκκονάς, ζητώντας ψυχολόγους στο σχολείο του Παναγιώτη για τους συμμαθητές του.

Την περασμένη μαύρη Τρίτη ο συνταξιούχος αστυνομικός επέστρεφε μαζί με τον 15χρονο γιό του από την Αθήνα, όπου είχε πάει για να δει την εγγονή του, κόρη του μεγάλου του γιου.

Image

 

Image

Η οικογένεια πριν από πέντε χρόνια είχε χάσει και τη μητέρα τους από καρκίνο. Ο Ευάγγελος Μπουρνάζης πριν από λίγο καιρό συνταξιοδοτήθηκε από την αστυνομία και είχε αφοσιωθεί στα τρία του παιδιά.

Ο άλλος ο γιος του αστυνομικού, Δημήτρης Μπουρνάζης είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες ημέρες μιλώντας με δημοσιογράφους τόσο για το δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο τον πατέρα και τον αδερφό του, όσο και για την έλλειψη ενημέρωσης προς τις οικογένειες των αγνοουμένων.