Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 7 ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΗ 14ΧΡΟΝΗ

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που τους απήγγειλε κατηγορία για κακούργημα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν.

Στον ανακριτή παραπέμφθηκαν οι επτά ανήλικοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και κατηγορούνται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης συμμαθήτριάς τους.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Επτά ανήλικοι ασέλγησαν με τη βία σε 14χρονη

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που τους απήγγειλε κατηγορία για κακούργημα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τη Δευτέρα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Οι ανήλικοι, ηλικίας 13 έως 17 ετών, παραμένουν σε καθεστώς κράτησης. Σύμφωνα με την 14χρονη, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν η ίδια μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία, όπου βρισκόταν ένας συνομήλικός της με έξι ακόμη φίλους του. Μετά την καταγγελία στην αστυνομία ακολούθησε η σύλληψη των επτά ανήλικων αγοριών.

Σε άθλια κατάσταση εξομολογήθηκε στη φίλη της τι συνέβη

Η 14χρονη, μετά το φρικιαστικό έγκλημα του οποίου έγινε θύμα, σε άθλια κατάσταση πήγε στην καλύτερη της φίλη και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε όσα είχε περάσει από τους συμμαθητές της. Της ζήτησε μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί ντρεπόταν.

Όμως η φίλη της δεν άντεξε, τα είπε στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης. Το κοριτσάκι πήγε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε το συμβάν. Μάλιστα, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η κατάθεση ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ