Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

Η χρηματοδότηση του Προγράμματος είναι εξασφαλισμένη από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για για την παρουσίαση του μεγάλου Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση "Αντώνης Τρίτσης", στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου στπ ξενοδοχείο Porto Palace.

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πρόκειται για το δυναμικό πρόγραμμα που υλοποιεί το Υπουργείου Εσωτερικών, ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, που αφορά την κατασκευή έργων στους τομείς των υποδομών, της ψηφιακής σύγκλισης, της βιώσιμης ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και την προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η χρηματοδότηση του Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2023, είναι εξασφαλισμένη από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ενώ από την υλοποίησή του προβλέπεται να δημιουργηθούν 40.000 νέες θέσεις εργασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ