Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Λουκέτο από αύριο σε όλους τους οργανωμένους αθλητικούς χώρους. Τι αναφέρουν πηγές από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στη Voria.gr

Κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι οργανωμένοι χώροι άθλησης όπως τα γυμναστήρια ή τα κλειστά κολυμβητήρια με την είσοδο της Θεσσαλονίκης από αύριο στις 6.00 το πρωί στο επίπεδο 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε περισσότερα: Στο κόκκινο από αύριο η Θεσσαλονίκη - Από Δευτέρα η απαγόρευση στις μετακινήσεις

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στη Voria.gr, μόνο σε ανοιχτούς χώρους και μεμονωμένα θα μπορεί ο κόσμος της Θεσσαλονίκης να γυμναστεί καθώς όλα τα οργανωμένα γυμναστήρια, κλειστά κολυμβητήρια και σύλλογοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι μόνοι αθλητικοί σύλλογοι που θα παραμείνουν σε δράση είναι οι επαγγελματικές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ της πόλης, εκεί που γίνονται συχνά έλεγχοι για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr ο χάρτης που έχει αναρτηθεί στο επίσημο σάιτ τη Πολιτικής Προστασίας (δείτε εδώ) και αναφέρει πως οι χώροι άθλησης θα είναι ανοιχτοί, είναι λανθασμένος.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε από τη ΓΓΑ το λάθος αυτό έχει επισημανθεί στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσει στη διόρθωση του πίνακα με τα μέτρα που ισχύουν για το επίπεδο 4.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ