Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής

Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής μεσίτριας, που φέρεται να σκότωσε ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, μέσα στο Ιπποκράτειο

Ενώπιον της πρώτης τακτικής ανακρίτριας, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, βρέθηκε σήμερα η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής μεσίτριας, που φέρεται να σκότωσε ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, εντός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 36χρονης κατέθεσε ότι η κόρη της δέχθηκε πιέσεις από τον 38χρονο ώστε να προχωρήσει και σε δεύτερη επέμβαση φλεβίτη. Όπως είπε η ίδια, μετά την πρώτη επέμβαση που έκανε η κόρη της και επειδή η αποκατάσταση παρουσίαζε προβλήματα, ο αγγειοχειρουργός πίεζε την άτυχη γυναίκα να κάνει συμπληρωματική επέμβαση με άλλο φάρμακο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος ισχυρίζεται ότι είχε ραντεβού με την 36χρονη για επέμβαση φλεβίτη στις 26 Απριλίου, αλλά η ίδια δεν προσήλθε και δεν έγινε η συνάντηση.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και κάνει την ειδικότητα του ως αγγειοχειρουργός στο Ιπποκράτειο αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού.

Η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου. Εντοπίστηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.