Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η αστυνομία για το κορωνοπάρτι 53 ατόμων στην Τούμπα

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε μια 21χρονη που θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ στους υπόλοιπους 52 επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Ανακοίνωση για το κορωνοπάρτι στην Τούμπα στο οποίο συμμετείχαν 53 ξένοι φοιτητές, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Τρελό κορωνοπάρτι με 53 ξένους φοιτητές στην Τούμπα!

Υπενθυμίζεται πως συνελήφθη μια 21χρονη από την Ισπανία ως διοργανώτρια του πάρτι, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους 52 συμμετέχοντες βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, συνέλαβαν 21χρονη αλλοδαπή, ως διοργανώτρια συνάθροισης – πάρτι, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παραβίασης μέτρων για πρόληψη ασθενειών και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (31-03-2021) στην περιοχή της Τούμπας, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, διαπίστωσαν έντονη οχλαγωγία και μουσική σε υψηλή ένταση, εντός ισόγειου χώρου, από τον οποίο εξήλθαν συνολικά πενήντα τρία (53) άτομα, μεταξύ των οποίων και η 21χρονη, ως υπεύθυνη του χώρου και διοργανώτρια του πάρτι.

Σε βάρος της συλληφθείσας βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ σε βάρος των (52) συμμετεχόντων βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».