Skip to main content

Ενθουσιασμένος με τη Θεσσαλονίκη ο ηθοποιός του «The Bricklayer» Όλιβερ Τρεβένα

Ξεκινούν αύριο τα γυρίσματα του κατασκοπευτικού θρίλερ «The Bricklayer» - Τι δήλωσε στη Voria.gr ο ηθοποιός που συμμετέχει στην ταινία

Με αστέρες του Χόλιγουντ έχει αρχίσει και γεμίζει ξανά η Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας «The Bricklayer», οι οποίοι παράλληλα με τα γυρίσματα, βρίσκουν ευκαιρία να εξερευνήσουν και τα στενά της πόλης.

Διαβάστε: Στη Θεσσαλονίκη ένας από τους ηθοποιούς της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer»

Πριν λίγες μέρες έφτασε στην πόλη ο ηθοποιός Όλιβερ Τρεβένα, ο οποίος δήλωσε στη Voria.gr ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος από όσα έχει δει τις πρώτες μέρες της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη και ανυπομονεί να εξερευνήσει την πόλη. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα, ενώ σήμερα βρέθηκε στον Λευκό Πύργο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι καθόλου κακό μέρος για να γυρίζει μία ταινία».

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για τα γυρίσματα του χολιγουντιανού θρίλερ

Να σημειωθεί ότι αύριο αρχίζουν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης «The Bricklayer» της Millennium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic. Πρόκειται για την τρίτη ταινία της εταιρείας παραγωγής, μετά τις «The Enforcer» (Barracuda) και «The Expendables 4», που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη κατά το τελευταίο έτος, αλλά την πρώτη με πλοκή που εξελίσσεται στην πόλη.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο της Millennium, στη Θέρμη, αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη και περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως η Χαλκιδική. Φόντο του κατασκοπευτικού αυτού θρίλερ θα αποτελέσουν μεταξύ άλλων η Πλατεία Αριστοτέλους, η Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα στενά και τα τείχη της Άνω Πόλης, όπως επίσης οι εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου και του Μετρό. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Noah Boyd που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, παρουσιάζοντας την περιοχή ως κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά.

Στην ταινία θα συμμετάσχουν Έλληνες ηθοποιοί και κασκαντέρ, ενώ για τα γυρίσματα, που θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες, θα χρησιμοποιηθούν περίπου 3.000 βοηθητικοί ηθοποιοί. Παράλληλα, θα εργαστούν πολλοί Έλληνες επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα και εξειδικεύτηκαν στον τομέα των κινηματογραφικών παραγωγών.

Διαβάστε: Χόλιγουντ από αύριο ξανά η Θεσσαλονίκη - Γυρίσματα από Άνω Πόλη μέχρι... μετρό