Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Τη συγχωρώ γιατί έχει παιδιά» λέει η 27χρονη που μαχαιρώθηκε λόγω αντιζηλίας

«Από εμένα είναι συγχωρεμένη γιατί έχει δύο παιδιά», υπογράμμισε η 27χρονη που μαχαιρώθηκε από 25χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν μία γυναίκα επιτέθηκε σε μία 27χρονη, την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά, επειδή θεωρούσε ότι διατηρούσε σχέση με το σύζυγό της. Πιο αναλυτικά η δράστις, μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Τελικά, σήμερα το πρωί η δράστις κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το θύμα έλυσε τη σιωπή και μίλησε στον Alpha για την επίθεση μέσα από το νοσοκομείο και υπογράμμισε πως δέχεται τη συγγνώμη της 25χρονης, επειδή είναι μητέρα και την χρειάζονται τα παιδιά της. Επανέλαβε δε πως δεν διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της γυναίκας που συνελήφθη.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε αυτό. Αν την είχα μπροστά μου, θα της μιλούσα ωραία, δεν ξέρω αυτή πώς ήρθε και με μαχαίρωσε. Εγώ θα συζητούσα μαζί της ωραία και όχι να έρθει να μου επιτεθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε ότι θα χάσει τη ζωή της, είπε: «Μία στιγμή αυτό σκέφτηκα, λέω τώρα δεν θα ζήσω…». Για τη στιγμή της επίθεσης επιβεβαίωσε ότι έτρεξε μέσα στο σπίτι με το μαχαίρι στον ώμο της και η αδελφή της το έβγαλε από τον ώμο της. «Εγώ λιποθύμησα, δεν είχα δύναμη να σηκωθώ, ήμουν πολύ χάλια», είπε, τονίζοντας πως δεν είχε δώσει κανένα ραντεβού με κάποιον.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα γιατί αν με είχαν ειδοποιήσει θα είχα πάρει τα μέτρα μου. Βγήκα από το σπίτι μου και πήγαινα στην αδελφή μου όπως πάω για έναν καφέ, και με φώναξε εκείνη τη στιγμή. Εγώ έτσι όπως την είδα όμως, δεν μου φάνηκε ότι ήθελε να μιλήσουμε γιατί έτρεχε και εκείνη τη στιγμή που ήμουν την πόρτα της αδελφής μου, έβγαλε το μαχαίρι και μου το κάρφωσε στην κοιλιά».

«Φώναζε εκείνη την ώρα. Εγώ δεν είχα σκοπό να της πάρω τα παιδιά της», συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως «εγώ με τον άνδρα της είμαστε φίλοι. Δεν είχαμε σχέση ερωτική ούτε ζευγάρι ήμασταν, αυτή είχε μια ζήλια. Δεν περίμενα ότι θα έρθει να με μαχαιρώσει».

«Από εμένα είναι συγχωρεμένη γιατί έχει δύο παιδιά», κατέληξε.