Skip to main content

Κυνηγοί Θεσσαλονίκης: Ομάδα πολιτικής προστασίας για τον Έβρο

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή τα μέλη του κυνηγετικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης-Τι πρόκειται να κάνουν.

Ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την επίσκεψη που διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στον Έβρο σε συνεργασία με τους Συλλόγους Σερρών, Κατερίνης και Χαλάστρας την ερχόμενη Κυριακή.

Σε video που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου στο facebook όπου μιλά ο πρόεδρός του Δημήτρης Παντελάκης, αναφέρει ότι αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της ομάδας πολιτικής προστασίας του συλλόγου, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι έτοιμοι να συνδράμουν στην ασφάλεια της χώρας, εφόσον κληθούν από το ελληνικό κράτος. Ο κ.Παντελάκης δηλώνει ότι κατά το παράδειγμα των κυνηγών του Έβρου οι κυνηγοί της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμοι να συμμετέχουν και να αγωνιστούν για την ασφάλεια των πολιτών και όπου αλλού τους ζητηθεί.




Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παντελάκης, μιλώντας στην Voria.gr τόνισε ότι οι κυνηγοί έχουν γνώσεις τις οποίες μπορούν να προσφέρουν στους απλούς πολίτες σε περίπτωση ακραίων καταστάσεων.

Για την επίσκεψη στον Έβρο ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται απλά για μια επίσκεψη συμπαράστασης και τίποτε άλλο.  

«Δεν καταλαβαίνω ποιοι σκέφτηκαν ότι εμείς θα πάρουμε τα όπλα και θα πάμε να πολεμήσουμε στον Έβρο. Αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να πάμε την Κυριακή εκεί και να συμπαρασταθούμε ηθικά και μόνο στους συναδέλφους μας κυνηγούς από τις περιοχές του Έβρου και θα επιστρέψουμε την ίδια μέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παντελάκης.