Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τίμησε Σαρακατσάνους και αιμοδότες η Γιάννα Αγγελοπούλου (φωτο+vid)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποδοχή που έχουν οι εκδηλώσεις της Επιτροπής 2021 σε όλη τη χώρα

Στον δήμο Κορδελιού-Εύοσμου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη όπου προσκλήθηκε για μια διττής σημασίας εκδήλωση.

Η δημοτική αρχή τίμησε ταυτόχρονα το αίμα που έδωσαν οι αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης, αλλά και τους αιμοδότες του δήμου για την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο.

Η εκδήλωση «Το 1821 - Η ιστορία μας γράφτηκε με αίμα. Συνεχιστές της ίδιας ιστορίας είμαστε εμείς», άρχισε στο Κορδελιό, όπου η κ. Αγγελοπούλου τίμησε τη μνήμη του προεπαναστατικού ήρωα και Σαρακατσάνου Κατσαντώνη, παρουσία της Ελληνικής Επιτρόπου της UNESCO, Καίτης Τζιτζικώστα.



Στη συνέχεια η εκδήλωση κορυφώθηκε στην πλατεία του Εύοσμου, όπου τιμήθηκαν οι αιμοδότες των 12 τραπεζών αίματος που βρίσκονται στον συγκεκριμένο δήμο.



Η κ. Αγγέλοπουλου σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποδοχή που έχουν οι εκδηλώσεις της Επιτροπής 2021 σε όλη τη χώρα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον του ελληνισμού.