Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ

Καλό θα ήταν να φυσήξει λίγο γυναικείος μακεδονικός αέρας από τη Θεσσαλονίκη, τόνισε η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει την ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου.

«Η αποχώρηση του Γιώργου Καρατζαφέρη από την προεδρία σηματοδοτεί μια νέα αρχή και ο ίδιος θέλει να δώσει τα ηνία στη νέα γενιά» ανέφερε μιλώντας στο Radio North 98, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα παραμείνει στο κόμμα και θα έχει ρόλο συμβουλευτικό.

«Έχω εκφράσει ανοιχτά την πρόθεσή μου στον πρόεδρο και στα μέλη του ΛΑΟΣ να είμαι παρούσα στις επόμενες πολιτικές εξελίξεις. Καλό θα ήταν να φυσήξει λίγο γυναικείος μακεδονικός αέρας από τη Θεσσαλονίκη. Θα είμαι παρούσα, φυσικά πάντοτε με κάποιες προϋποθέσεις. Εάν είναι ένα ανοιχτό συνέδριο και όχι κλειστό. Έχουμε βαρεθεί τα κλειστά συνέδρια τύπου club (…) Ο πρόεδρος δεν αποκλείει κανέναν που θέλει να ηγηθεί. Θα δούμε και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες», ανάφερε η κ. Ξουλίδου

Οι αποφάσεις, σύμφωνα με την κ. Ξουλίδου, θα ληφθούν στο συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ, που έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου, με σκοπό την αναδιοργάνωση και κάθοδο του κόμματος στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Κληθείσα να σχολιάσει το πολιτικό σκηνικό, όπως διαμορφώνεται σήμερα, τόνισε, «για μένα δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά, υπάρχουν Έλληνες και ανθέλληνες».

Χαρακτήρισε τη ΝΔ ως alter ego του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άφησε αιχμές και για το κόμμα του Πάνου Καμμένου. «Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά περίεργο γιατί όταν ξεκινήσαμε σαν κίνημα, είχαμε τελείως διαφορετικές ιδέες, αλλά πιστεύω μας ένωνε ο πατριωτισμός. Δυστυχώς τώρα τους ενώνει κάποιους η καρέκλα και μόνο η καρέκλα και το πολιτικό τους μέλλον. Εγώ εκεί που φτύνω δεν ξαναγλείφω, δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευτώ μαζί τους».




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ