Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Πατέρας 18χρονης: «Την ξυλοκόπησε τρεις φορές αλλά μένει ακόμα μαζί του»

Απεγνωσμένος ο πατέρας μίας 18χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, καθώς η νεαρή μένει ακόμα μαζί του - Το χρονικό της υπόθεσης.

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι σε απόγνωση. Φοβάμαι για τα χειρότερα».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο πατέρας μίας 18χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη τον τρόμο του για τον ξυλοδαρμό της κόρης του από τον 22χρονο σύντροφό της αλλά και την αγωνία του για το γεγονός ότι αυτή μένει ακόμα μαζί του.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Καταγγελία ότι 22χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του τρεις φορές σε έξι μήνες

Σήμερα, Τετάρτη,  ήταν προγραμματισμένη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη του 22χρονου που κατηγορείται για σωματική βλάβη αδύναμου προσώπου και εξύβριση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ξυλοκόπησε τη νεαρή σύντροφό του για τρίτη φορά μέσα σε έξι μήνες, με το τελευταίο περιστατικό να λαμβάνει χώρα στις 15 Αυγούστου. Η νεαρή κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία, ωστόσο σήμερα δεν προσήλθε στο δικαστήριο, αν και πρόκειται για τη βασική μάρτυρα. Έτσι το δικαστήριο της επέβαλε πρόστιμο 120 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα. Η δίκη αναβλήθηκε για τους επόμενους μήνες.

Απών ήταν και ο κατηγορούμενος, ενώ ο πατέρας της νεαρής εξέφρασε την αγωνία του ενώπιον της έδρας δηλώνοντας πως παρά την καταγγελία, το νεαρό ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί.

Όπως είπε η κόρη του έχει φύγει από το σπίτι τους τελευταίους έξι μήνες από τότε που ενηλικιώθηκε και μένει μαζί με τον κατηγορούμενο. «Όταν τη χτυπάει έρχεται σε μένα, μάλιστα μόνη της πήγε στον ιατροδικαστή αλλά τώρα ξαναγύρισε. Δεν ξέρω τι να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Η 18χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της, λίγο μετά τον Δεκαπεντάγουστο δέχτηκε βαριά χτυπήματα από τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τις προσφέρουν οι γιατροί τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η νεαρή κοπέλα έφερε μέχρι και τραύμα από κλοτσιά στο χείλος ενώ συγγενείς της κάνουν λόγο για χειριστική συμπεριφορά του 22χρονου.