Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ

Συνάντηση με τους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών Διαβατών είχε ο δήμαρχος Δέλτα, ενώ παράλληλα συνομίλησε με κρατούμενους.

Δίαυλο επικοινωνίας με τους εξωτερικούς φρουρούς και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Διαβατών επιδιώκει να ανοίξει, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο τους.

Ο κ. Ιωαννίδης έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των εξωτερικών φρουρών αποδεχόμενος την πρόσκληση του διοικητή των υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς, Κωνσταντίνου Καλαιτζίδη ενώ παράλληλα πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη του σωματείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και ο βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Στράτος Σιμόπουλος.

Ο δήμαρχος ξεναγήθηκε από τον διευθυντή των Φυλακών Διαβατών Αναστάσιο Παπαδόπουλο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα ενώ επισκέφτηκε μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα και τον κ. Σιμόπουλο τον ξενώνα του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί μέσα στις φυλακές Διαβατών και φιλοξενεί εξαρτημένους κρατούμενους.

«Οι φυλακές Διαβατών είναι μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου Δέλτα και με αυτήν μου μου την επίσκεψη εδώ, επιθυμώ να ανοίξω έναν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με Εξωτερικούς Φρουρούς και Σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να συμβάλουμε ως δημοτική αρχή όπου μπορούμε προκειμένου να διευκολύνουμε το έργου τους» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο δήμαρχος Δέλτα παρακάθισε σε γεύμα που ετοίμασαν οι κρατούμενοι της μονάδας απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για την καθημερινότητα τους στο σωφρονιστικό κατάστημα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ