Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΟ ΕΕΘ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Κ. ΙΑΚΩΒΟΥ

Ιδιαίτερη τιμή η ανάληψη της αντιδημαρχίας από τον Κώστα Ιακώβου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Ζορπίδης, και η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συγχαίρουν το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Οικονομικό Επόπτη του Ε.Ε.Θ., Κώστα Ιακώβου, για την ανάληψη των καθηκόντων της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και του εύχονται κάθε επιτυχία στις νέες ευθύνες που έχει επωμιστεί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η ανάδειξη του κ. Ιακώβου ως Αντιδημάρχου ενός πολύ σημαντικού τομέα για ολόκληρη τη πόλη, σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, όπως αυτός της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το ΕΕΘ».

«Ο κ. Ιακώβου έχει μακροχρόνια θητεία στα κοινά της πόλης με μεγάλη προσφορά στον επαγγελματικό κλάδο όπου ανήκει, αλλά και γενικότερα στον θεσμό του Επιμελητηρίου και του Επαγγελματία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι «όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν με επιτυχημένη θητεία σε κάθε θέση ευθύνης που του έχει ανατεθεί, έτσι και τώρα με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, είναι σίγουρο πως θα εργαστεί ακατάπαυστα για να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσον αφορά την καθαριότητα και την ανακύκλωση στην Θεσσαλονίκη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ