Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το «ευχαριστώ» των πυροσβεστών στους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ

Ανάβοντας τις σειρήνες των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος αντιπροσωπεία πυροσβεστών καταχειροκρότησε το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Την απέραντη ευγνωμοσύνη τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις τιτάνιες μάχες που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ εξέφρασαν σήμερα το απόγευμα πυροσβέστες της Θεσσαλονίκης.

Ανάβοντας τις σειρήνες των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος αντιπροσωπεία πυροσβεστών καταχειροκρότησε το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό και δέχθηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της χώρας.

Σε κλίμα αλληλεγγύης, γιατροί και νοσηλευτές βγήκαν στην πύλη του ΑΧΕΠΑ και ανταπέδωσαν το χειροκρότημα. Και από τις δύο πλευρές ακουγόταν η λέξη «ευχαριστώ» δείχνοντας έτσι πως όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή κατάσταση και θα βγούμε νικητές.

«Εσείς δεχτήκατε το πρώτο κρούσμα με κορωνοϊό. Από τότε και μέχρι σήμερα δίνετε ασταμάτητα τη μάχη για την προστασία της ζωής των συνανθρώπων μας. Δεχτείτε από όλο το πυροσβεστικό προσωπικό, από τον αρχηγό μας μέχρι και τον νεότερο υπάλληλο την απέραντη ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συνεχίστε να σώζετε ανθρώπινες ζωές. Να είστε γεροί, να είστε δυνατοί και θα είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε», ήταν το μήνυμα που έστειλε ένας πυρόσβεσης από μεγάφωνο του οχήματος