Skip to main content

Θεσσαλονίκη: To «ευχαριστώ» του ΙΣΘ στην ΠΚΜ για τα είδη προστασίας

Εκ μέρους του ιατρικού κόσμου της Θεσσαλονίκης επιθυμούμε να εκφράσουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση όλων μας για την στενή συνεργασία, αναφέρεται.

Για την «ουσιαστική συμβολή του» στη διανομή ειδών ατομικής προστασίας στους ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης ευχαριστεί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας τον Περιφεριάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά το μήνυμά του: 

Ευχαριστούμε τον Περιφεριάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τους συνεργάτες του για την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της σημερινής δράσης μας να διανείμουμε μέτρα ατομικής προστασίας στους ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης.

Η άμεση προμήθεια και διάθεση στον ΙΣΘ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μασκών, αντισηπτικών και γαντιών μιας χρήσης θα μας δώσουν την ευκαιρία να επιτελέσουμε το καθήκον μας με μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές της Περιφέρειας για τη βοήθεια που μας παρείχαν, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συσκευασία και η διανομή των υλικών.

Εκ μέρους του ιατρικού κόσμου της Θεσσαλονίκης επιθυμούμε να εκφράσουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση όλων μας για την στενή, ειλικρινή και υψηλού επιπέδου συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και ΙΣΘ για την αντιπετώπιση της πανδημίας.

Νίκος Νίτσας
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης