Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Το έσκασε ξανά ο 52χρονος με κορωνοϊό που έκανε παρεμπόριο

Ο άντρας το είχε σκάσει αρχικά από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ χθες έφυγε από το ξενοδοχείο καραντίνας στη Χαλκηδόνα όπου έμενε.

Εγκληματική ασυνειδησία επιδεικνύει ένας 52χρονος άνδρας, ο οποίος παραβιάζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους περιοριστικούς όρους ενώ είναι φορέας του κορωνοϊού (δείτε εδώ). 

Ο 52χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, το είχε σκάσει αρχικά από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλευόταν και συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης για υπαίθριο παρεμπόριο στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης-Συκεών, κατά την καταχώρηση των στοιχείων του στο σύστημα, πρόεκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του σήμα φυγής από το νοσοκομείο από τις 16 Αυγούστου ενώ είχε διαγνωστεί με τον ιό.

Χθες, ο άνδρας αποφάσισε να το σκάσει για δεύτερη φορά, φεύγοντας από το ξενοδοχείο καραντίνας στη Χαλκηδόνα στο οποίο έπρεπε να παραμείνει μέχρι τη λήξη του 15ημέρου. Το ξενοδοχείο ενημέρωσε τις αρχές για τη φυγή του άντρα με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον συλλάβει εκ νέου και να του επιβάλει το πρόστιμο των 5.000 ευρώ.