Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το μοιραίο λάθος των επίδοξων ληστών στο κατάστημα της Μοναστηρίου

Οι δράστες στην προσπάθεια τους να καταστρέψουν την κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε τις κινήσεις στον χώρο του καταστήματος, προκάλεσαν βλάβη.

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης θα οδηγηθούν αργότερα σήμερα οι τέσσερις δράστες που αποπειράθηκαν να ληστέψουν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην οδό Μοναστηρίου, στον Βαρδάρη Θεσσαλονίκης, ωστόσο έκαναν ένα... μοιραίο λάθος.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ληστών που είχαν ταμπουρωθεί σε κατάστημα στη Μοναστηρίου (videos)

Όπως είχε γράψει χθες η Voria.gr, οι τέσσερις δράστες, τρεις Έλληνες Ρομά και ένας Αλβανός, όλοι νεαροί, στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν την κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε τις κινήσεις στον χώρο του καταστήματος, προκάλεσαν ηλεκτρολογική βλάβη, με συνέπεια να πέσουν τα ρολά ασφαλείας και να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό της επιχείρησης.

Δείτε ακόμα - Θεσσαλονίκη: Είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν ξανά το κατάστημα στη Μοναστηρίου (video)

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχαν μπουκάρει στο κατάστημα με αεροβόλο όπλο και μαχαίρια, ενώ έδεσαν με tire up τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα.

Μάλιστα για να περάσουν απαρατήρητοι, φόρεσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα με διακριτικό της αστυνομίας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που τους συνέλαβαν, σημαίνοντας λήξη στον συναγερμό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία - μεταξύ άλλων - για απόπειρα ληστείας, αντιποίηση της Αρχής, σωματική βλάβη, παραβάσεις του νόμου περί όπλων.