Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Το Μουρμούρισμα της Σπείρας» στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η πρωτότυπη παράσταση στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων - Δείτε πώς μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί αύριο το «Το Μουρμούρισμα της Σπείρας», μια πρωτότυπη παράσταση στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων.

Αναλυτικότερα, η γλυπτική και η μουσική θα ενωθούν σε μία παράσταση, με στόχο να αναδειχθούν τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά, τόσο της εικαστικής δημιουργίας, όσο και της ηχητικής σύνθεσης. Την παράσταση μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στο Γενί Τζαμί την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 21.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, μόνο με προσκλήσεις, τις οποίες μπορεί να προμηθευτεί κανείς στο Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17, ώρες 10.00-18.00 και την ημέρα της παράστασης, μετά τις 18.00 στο Γενί Τζαμί.

Συνέργεια:
Έκτορας Μαυρίδης (κεραμική)
Σαβίνα Γιαννάτου (φωνητικά)
Κωστής Δρυγιανάκης (ηλεκτρονικά)
Δημήτρης Τίγκας (κοντραμπάσο)



H παράσταση είναι COVID FREE:
-- Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης, κατά την είσοδο στο χώρο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.
-- Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, δώδεκα (12) ετών και άνω.