Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το Χόλιγουντ πήγε... Bohème για τα γυρίσματα του «The Bricklayer» (φωτο+vid)

Το μπαρ - εστιατόριο Bohème μετατράπηκε σε κινηματογραφικό πλατό για τις ανάγκες της χολιγουντιανής παραγωγής «The Bricklayer».

Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε χθες το βράδυ το γνωστό μπαρ – εστιατόριο Bohème για τις ανάγκες της χολιγουντιανής παραγωγής «The Bricklayer» που γυρίζεται εδώ και ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο εξωτερικός χώρος και η πισίνα του κέντρου μετατράπηκαν σε νυχτερινό κλαμπ με δεκάδες νέους να χορεύουν ξέφρενα στους ρυθμούς ξένης μουσικής και τον πρωταγωνιστή Άαρον Έκχαρτ να αναζητά ανάμεσά τους τους «κακούς».

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του κατασκοπευτικού θρίλερ της Millennium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic επιστρατεύτηκαν και πάλι δεκάδες κομπάρσοι που υποδύονταν τους πελάτες του κλαμπ, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση στους… πραγματικούς πελάτες του κέντρου, οι οποίοι παρακολουθούσαν με έκπληξη τα όσα διαδραματίζονται.

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και απόψε το βράδυ στο μπαρ – εστιατόριο Boheme, ενώ τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 15 Μαΐου θα γίνονται σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης και στα κινηματογραφικά στούντιο της Θέρμης.



Στο «The Bricklayer» κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

 

 



Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες «Die Hard 2», «Cliffhanger» και «Long Kiss Goodnight». Στο πλευρό του Άαρον Έκχαρτ πρωταγωνιστεί η Νίνα Ντόμπρεβ.