Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας του Comic Ν' Play

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα σταθερό ετήσιο ραντεβού δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης, με δημιουργούς απ'όλη την Ελλάδα.

Τελευταία ημέρα σήμερα για την 18η Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του Comic Ν' Play στη Θεσσαλονίκη που διοργανώνεται στη Γ’ αποθήκη του ΟΛΘ από την Ένατη Διάσταση σε  σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Ιστορίας & Παιχνιδιών Στρατηγικής (Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ)

Από το 2001, η έκθεση αυτή αποτελεί ένα σταθερό ετήσιο ραντεβού δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης, με δημιουργούς απ'όλη την Ελλάδα και όλων των ηλικιών, έμπειρους και πρωτοεμφανιζόμενους, καθιστώντας την έτσι τη μακροβιότερη έκθεση κόμικς στη χώρα μας. Δεκαοκτώ χρόνια μετά, το Comic N' Play συνεχίζει να δίνει το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και να μεγαλώνει σε μέγεθος και εμπειρία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

18.00 «ΘΥΕΛΛΑ», του Νίκου Καμπασελέ

O ταλαντούχος και πρωτοεμφανιζόμενος δημιουργός κόμικς από την Αλεξανδρούπολη Νίκος Καμπασελέ, θα μιλήσει για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον χώρο των ελληνικών κόμικς, με τίτλο Θύελλα (εκδ. Ένατη Διάσταση).

19.00 «1800 3. ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ», του Θανάση Καραμπάλιου

O Θανάσης Καραμπάλιος, βραβευμένος, το 2019, με τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη από τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς, θα παρουσιάσει το τελευταίο μέρος της τριλογίας 1800, μια μυθοπλασία που διαδραματίζεται στους ταραγμένους χρόνους της προεπαναστατικής Θεσσαλίας, με τίτλο 1800: Αγία Μαύρα (εκδ. Jemma Press).

20.00 "Song Stories", ανθολογία. Σενάριο: Jacek Henryk Maniakowski. Προλογίζει ο Γιάννης Ευσταθίου.

O Γιάννης Ευσταθίου, καλλιτεχνικός διευθυντής του Street Mode Festival - του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της χώρας μας- θα παρουσιάσει σε αποκλειστικότητα για το φετινό Comic N' Play, μαζί με τον σεναριογράφο και μουσικό αρθογράφο Jacek Henryk Maniakowski, την συλλεκτική ανθολογία κόμικς Song Stories (εκδ. Ένατη Διάσταση).

22.30 ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ COMIC N' PLAY PARTY @ROVER BAR

Αποχαιρετιστήριο party της διοργάνωσης στο Rover The Wild Hangover Bar, Σαλαμίνος 2, Λαδάδικα. Την βραδιά ξεκινάνε με ακουστικό live set οι Missing Pulse! (είσοδος ελεύθερη)