Skip to main content

Το πρώτο μέρος που θα επισκεφθεί ο Νυφούδης ως βουλευτής

Ο βουλευτής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Σπύρου Βούγια θα βρεθεί σε... γνώριμα λημέρια.

Σε... γνώριμα λημέρια φέρεται πως θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Νίκος Νυφούδης. Ο κ. Νυφούδης αναμένεται να επισκεφτεί με την θεσμική του ιδιότητα πλέον τον δήμαρχο Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δυο άνδρες μετά την ορκωμοσία του κ. Νυφούδη. Πρόσφατα βρέθηκαν σε εκδήλωση και το μεταξύ τους κλίμα παρά τις... κόντρες του παρελθόντος ήταν πολύ καλό. Οι κόντρες αναφέρονται φυσικά στο παρελθόν όταν ο κ. Νυφούδης βρέθηκε απέναντι στον κ. Καϊτεζίδη διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο Πυλαίας Χορτιάτη ως υποψήφιος δήμαρχος.



Βέβαια τα χρόνια πέρασαν και η σχέση τους άλλαξε για το καλό του τόπου, όπως λέει ο κ. Νυφούδης, ο οποίος στο πρόσφατο πάρτι που διοργάνωσε σημείωσε ότι μέσα από τα νέα του καθήκοντα, τα κοινοβουλευτικά, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να λυθούν προβλήματα που απασχολούν την περιοχή εδώ και χρόνια.