Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το Ράλι Θερμαϊκού πάει φέτος Ωραιόκαστρο

Καινούργια διαδρομή, με τη σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου, για το Ράλι Θερμαϊκού. Αρχή από τον Μονόλοφο, τέρμα στις παρυφές του Ωραιοκάστρου

Στο Ωραιόκαστρο προγραμματίζεται να γίνει το φετινό Ράλι Θερμαϊκού, σε μια μαγευτική διαδρομή 10 χιλιομέτρων, που έχει επιλεγεί από τον δήμο και τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Η έγκριση της διεξαγωγής του Ράλι Θερμαϊκού δόθηκε στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο του Ωραιοκάστρου και η εκκίνηση θα γίνει από τον Μονόλοφο, ενώ ο τερματισμός είναι οι παρυφές του Ωραιοκάστρου.

Η διαδρομή θα επαναληφθεί τρεις φορές, ενώ αρχικά θα γίνει τεχνικός έλεγχος όλων των αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στο δημοτικό πάρκινγκ του Κονταξοπούλειου. Το αγωνιστικό μέρος προγραμματίστηκε για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 8 το πρωί.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα politesoraiokastrou.gr ο γενικός γραμματέας του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Σίμος Θεοφανίδης, «θέλαμε να ταράξουμε τα νερά, να φύγουμε από την πεπατημένη και υιοθετήσαμε με ενθουσιασμό την πρόταση του προέδρου μας, Σωκράτη Τσοκαλίδη, να κάνουμε το 'Ράλι Θερμαϊκού' στο όμορφο Ωραιόκαστρο. Άλλωστε, από το Ωραιόκαστρο φαίνεται... ο Θερμαϊκός. Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση, μια όμορφη εμπειρία, που θα ευχαριστηθούν πολύ τόσο ο κόσμος, όσο και οι οδηγοί του αγώνα. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα αρχίσουμε στις 8 το πρωί με μια πανηγυρική εκδήλωση παρουσίασης των οδηγών, αλλά και των αγωνιστικών αυτοκινήτων που θα ανεβαίνουν πάνω στη ράμπα».

Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα αρχίσει την επόμενη μέρα το πρωί όπου τα πληρώματα θα έχουν να καλύψουν τις ειδικές διαδρομές μήκους περίπου 10 χλμ.