Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το Σάββατο και όχι την Κυριακή οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Αγίων Πάντων

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγίων Πάντων θα πραγματοποιηθούν τελικώς το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και όχι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

To Σάββατο 22 Οκτωβρίου και όχι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγίων Πάντων.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Τροποποιούνται τα δρομολόγια σε 14 γραμμές του ΟΑΣΘ το Σάββατο

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια των εν λόγω εργασιών, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αγίων Πάντων, από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου έως τη συμβολή της με την οδό Αγάθωνος.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Ανώνυμης Οδού (όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων) από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου έως τη συμβολή της με την οδό Σελίτσης (είσοδος Λεωφορείων Ο.Α.Σ.Θ. προς τον Ν.Σ. Σταθμό).

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Κολωνιάρη, Αγάθωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Αγίων Πάντων, Πλ. Γαλοπούλου (εκατέρωθεν - από τη συμβολή της με την οδό Γρ. Κολωνιάρη έως τη συμβολή της με την οδό Μαργαροπούλου) και στην Ανώνυμη Οδό (όπισθεν Ιερού Ναού Αγίων Πάντων), κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών μονοδρομείται το τμήμα της οδού Πλ. Γαλοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Γρ. Κολωνιάρη έως τη συμβολή της με την οδό Μαργαροπούλου με κατεύθυνση προς την οδό Μαργαροπούλου.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τροχαίας.