Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στον «Καίσαρα» του ΠΑΟΚ Σταύρο Σαράφη (φωτο)

Σε κλίμα συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή το ύστατο αντίο στον σπουδαίο Σταύρο Σαράφη - Δείτε εικόνες

Το τελευταίο αντίο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και εμβληματική μορφή του ΠΑΟΚ Σταυρό Σαράφη λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, συμπαίκτες του και φίλαθλοι της ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη γενέτειρα του εκλιπόντος, την Επανομή, ενώ το φέρετρο του Σταύρου Σαράφη είναι καλυμένο με τη σημαία του ΠΑΟΚ.

Η συγκίνηση και ο πόνος από τον χαμό του «Καίσαρα» είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα του κόσμου που προσήλθε στην τελετή.

Το παρών δίνουν συμπαίκτες του όπως ο Γιώργος Κούδας, ο Κούλης Αποστολίδης και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης.

Στεφάνια στη μνήμη του Σταύρου Σαράφη απέστειλαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συνδέσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ, η ΕΠΟ, ο Ηρακλής, ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και πλήθος άλλων συλλόγων.

Παρόντες στην κηδεία είναι επίσης ο υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας και ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής.