Skip to main content

TRIZONI Exclusive: Δημιουργική ψαροφαγία και ταξίδι στα... ανοιχτά της γεύσης

Το TRIZONI Exclusive ανασυστήνεται σε έναν νέο, μεγαλύτερο και υψηλής αισθητικής χώρο, στη συμβολή των οδών Δόξης 1 και Σαλαμίνος, στα Λαδάδικα

Tα 40 χρόνια μιας συναρπαστικής διαδρομής ποιότητας και εμπιστοσύνης σε Χαλκιδική και πλέον Θεσσαλονίκη, θα γιορτάσει σε λίγους μήνες το TRIZONI παραμένοντας πιστό στη γαστρονομική πρωτοπορία και στη δημιουργική ψαροφαγία.

Μάλιστα, ο Όμιλος TRIZONI ανασυστήνει το TRIZONI Exclusive που ήδη αγαπήθηκε, σε νέο, μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο χώρο υψηλής αισθητικής, έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του, σε ένα εμβληματικό νεοκλασικό κτήριο του ιστορικού κέντρου, στα Λαδάδικα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Δόξης 1 & Σαλαμίνος

Επιπρόσθετα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του νέου πολυμορφικού TRIZONI Exclusive, λειτουργεί το RAW Bar, για ιδιαίτερες και αυθεντικές ωμές κοπές θαλασσινών, μια πραγματικά νέα γευστική εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της καθαρής ψαροφαγίας. 


Παράλληλα, ο όμιλος με τη συμμετοχή θεσμικού επενδυτή των εταιρειών του fund manager George Katostaris, μεγαλώνει και αναπτύσσεται λανσάροντας σύντομα το νέο του concept, Deli Fish by Trizoni και επεκτείνοντας τη δραστηριότητά του εκτός Θεσσαλονίκης, με το TRIZONI Exclusive Athens.     

«Το TRIZONI Exclusive συνεχίζει να προτείνει τις σπεσιαλιτέ που σερβίρει επί χρόνια αλλά και να κρατά ψηλά την ποιότητα η οποία επιβραβεύεται συνεχώς με νέες διακρίσεις που αποδεικνύουν τον δυναμισμό της επιχείρησης και το όραμα ποιότητας των δημιουργών της, στη Θεσσαλονίκη - πόλη προορισμό, που γιορτάζει φέτος την ένταξή της στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της Unesco», σημειώνει ο όμιλος στη σχετική ανακοίνωσή του.



«Σαράντα χρόνια τώρα με αγάπη, γνώση και προσήλωση επάνω στους θησαυρούς της θάλασσας, το TRIZONI έγραψε ιστορία ως ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα εστιατόρια θαλασσινής κουζίνας στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε, με σκληρή δουλειά και το μεράκι της ομάδας μας, να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας με την εμπιστοσύνη των πελατών μας, να πρωτοπορούμε και ν΄ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής, χωρίς να ξεχνούμε την παράδοση που μας καταξίωσε. Nose-to-tail experience ψαροφαγίας, αγνή πρώτη ύλη σε όλα τα πιάτα και εκλεκτά κρασιά σε μια ξεχωριστή εμπειρία TRIZONI, γεύσης και γαστρονομικής απόλαυσης», υπογραμμίζει ο πολυβραβευμένος manager Αστέριος Σουσούρας, ένας από τους πιο δημιουργικούς restaurateur στην Ελλάδα. 

Το TRIZONI Exclusive στον νέο του χώρο, θα ταξιδέψει τους λάτρεις των μεσογειακών γεύσεων σε πιο ανοιχτούς γευστικούς ορίζοντες, «με ό,τι πιο εκλεκτό και φρέσκο αλιεύεται στην γενναιόδωρη θάλασσα του Αιγαίου από ελεγχόμενο δίκτυο αλιέων, τις σπεσιαλιτέ με αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά, τις εξιδεικευμένες ωμές κοπές, τα σπάνια χόρτα αρτυμένα μόνο με βιολογικό ελαιόλαδο αποκλειστικής παραγωγής, το ψωμί από τον εξειδικευμένο αρτοποιό, τα τυριά από τον τυροκόμο της επιχείρησης όπως βεβαίως και μια εξαιρετικά ενημερωμένη λίστα κρασιών, που συνολικά αποτελούν διαχρονική εγγύηση ποιότητας και φρεσκάδας, παραπέμποντας σε μερικές απ΄τις πιο οικείες γεύσεις της μνήμης μας».