Κυριακή 31 Μαΐου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΣΤΥΛΟ… ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟΤΟΝΤΑ

Ο νεαρός αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών που συνελήφθη κατείχε εννέα μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 28,71 γραμμαρίων.

Μπαράζ ελέγχων και συλλήψεων πραγματοποίησε η αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο, στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και οδού Γιαννιτσών), στο Δενδροπόταμο και  στην Τούμπα, συνολικά επτά άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 19χρονου αλλοδαπού, στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, ο οποίος κατείχε εννέα μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 28,71 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο σε μορφή στυλό και κινητό τηλέφωνο, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε τον προηγούμενο μήνα από γυναίκα εντός αστικού λεωφορείου. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ