Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τους εντόπισαν στην Εγνατία Οδό να μεταφέρουν παράνομα 9 αλλοδαπούς

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν ΙΧ στο οποίο επέβαιναν εννέα παράτυποι αλλοδαποί - Συνελήφθησαν οδηγός και συνοδηγός.

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, πακιστανικής καταγωγής, για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής, 13 Δεκεμβρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Οι εν λόγω αστυνομικοί εντόπισαν χθες στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Δερβενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου προκείμενου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 9 αλλοδαποί, συριακής καταγωγής, εκ των οποίων οι τρείς στον χώρο αποσκευών, οι οποίοι στο σύνολο τους δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς (οδηγός και συνοδηγός) ηλικίας 29 και 25 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, παράνομη είσοδο στη χώρα, απείθεια και αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.