Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκε την τραυματία και άρπαξε από γυναίκα 5.600€

Η 50χρονη Βουλγάρα προσποιούμενη την τραυματία και ευρισκόμενη εντός ανελκυστήρα αφαίρεσε από την τσάντα γυναίκας χρηματικό ποσό ύψους 5.600 ευρώ.

Στο στόχαστρο μιας 50χρονης απατεώνισσας έπεσε μια γυναίκα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η 50χρονη Βουλγάρα προσποιούμενη την τραυματία και ευρισκόμενη εντός ανελκυστήρα αφαίρεσε από την τσάντα της γυναίκας χρηματικό ποσό ύψους 5.600 ευρώ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές Ιανουαρίου.

Σε βάρος της 50χρονης σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης.

Παράλληλα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος επιπλέον οκτώ ατόμων από τα Τμήματα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Χαριλάου-Αναλήψεως και Δέλτα.

Ενδεικτικά:

• Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα σε βάρος Έλληνα, καθώς από τη ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από Απρίλιο του 2013 έως Φεβρουάριο του 2017 προέβη σε ρευματοκλοπή αξίας άνω των 3.400 ευρώ.

• Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Αύγουστο του 2019 αφαίρεσε από την υποδοχή ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.