Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τρέχουμε στον διεθνή μαραθώνιο για το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ

Η ΑΡΣΙΣ απευθύνει πρόσκληση σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να γίνει μέλος της ομάδας δρομέων της ΑΡΣΙΣ στον 15ο διεθνή μαραθώνιο.

Στον φετινό 15ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» συμμετέχει η ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Απριλίου.

Η ΑΡΣΙΣ απευθύνει πρόσκληση σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να γίνει μέλος της ομάδας δρομέων του ξενώνα προσωρινής φιλοξενίας παιδιών και εφήβων σε κίνδυνο «Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» και να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο.

Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθεί ο ξενώνας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας και χρειάζεται τη στήριξη όλων, για να συνεχίσει να προσφέρει σε παιδιά που έχουν ανάγκη.  

Με την κάθε εγγραφή στην ομάδα του ξενώνα «Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ», το ποσό των 5 ευρώ από τη συμμετοχή (σε όποια διαδρομή και πακέτο επιλέξει ο καθένας, βλέπε πίνακα παρακάτω), διατίθεται για την ενίσχυση των παιδιών που φιλοξενούνται στον ξενώνα.

Δηλώστε συμμετοχή έως την Πέμπτη 12 Μαρτίου και έλα να τρέξουμε μαζί για Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ το Σάββατο 11 Απριλίου (5km) και την Κυριακή 12 Απριλίου (Μαραθώνιος και 10km)

Αντίτιμο συνδρομής συμμετοχής:

Αγώνας

Βασικό Πακέτο

Ενισχυμένο πακέτο

Πλήρες Πακέτο

Μαραθώνιος

30€

55€

80€

10.000μ.

15€

40€

65€

5.000μ.

15€

40€

65€



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας με τους παρακάτω τρόπους:

● Αυτοπροσώπως στον ξενώνα, πρώην Παιδόπολη Αγ. Δημητρίου, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, τηλ: 2310 692 232, καθημερινές από τις 9:00πμ έως τις 20:00μμ. Πρόσωπα επικοινωνίας: Μαριάννα Κολοβού, Φωτεινή Κρανιώτη, Μελπομένη Καραβίτη.

● Αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΑΡΣΙΣ, Λέοντος Σοφού 26, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 526 150, 2310 552 813, από Δευτέρα 9/3 έως Πέμπτη 12/3, από τις 12:00μμ έως τις 17:00μμ. Πρόσωπα επικοινωνίας: Κωστής Κεκελιάδης, Σοφία Μπέζα.

● Ηλεκτρονικά μπορείτε να στείλειτε τα στοιχεία σας στην παρακάτω διεύθυνση: infoxenonas@arsis.gr και ο φορέας θα επικοινωνήσει μαζί σας (απαραίτητα αναγράφετε το τηλέφωνό σας) ή στο facebook στη σελίδα Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ.



Δεκατρία χρόνια προσφοράς

«Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» λειτουργεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από το 2007 με τη συνεργασία της ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Πρόκειται για έναν ξενώνα βραχείας φιλοξενίας ανηλίκων, τον μοναδικό ξενώνα επείγουσας φιλοξενίας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, εμπορίας και διακίνησης, παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω οικογενειακών ή κοινωνικών- οικονομικών συνθηκών.