Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Δ. ΒΟΐΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Για τρεις ημέρες οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν δωρεάν τον δήμο Βοΐου στη Νέα Παραλία.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον δήμο Βοΐου σε ένα τριήμερο Φεστιβάλ με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου το τριήμερο 27, 28, 29 Μαΐου 2022, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, δίπλα από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια εικόνα από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τα εμβληματικά αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά σημεία του δήμου Βοΐου και να γευτούν δωρεάν ντόπιες, παραδοσιακές γαστρονομικές προτάσεις που θα παρασκευάζει Σεφ της ομάδας του δήμου Βοΐου καθώς και να δοκιμάσουν κρασιά τοπικής παραγωγής.

Μια σειρά από πολιτιστικά δρώμενα, με παραδοσιακά χορευτικά από την Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Τοπική Ορχήστρα Χάλκινων, θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες στους τόπους του δήμου Βοΐου. Μέρος της εκδήλωσης θα αφιερωθεί στον αγροτικό και εναλλακτικό τουρισμό που προσφέρει ο δήμος Βοΐου, μέσω της προβολής του προωθητικού/τουριστικού βίντεο «Μυστικά και Εκπλήξεις».Ώρες λειτουργίας Φεστιβάλ:

Παρασκευή 27 Μαΐου: 18:00 - 21:00

Σάββατο 28 Μαΐου: 10:00 - 21:00

Κυριακή 29 Μαΐου: 10:00 - 17:00

Είσοδος Δωρεάν
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ