Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τη ληστεία σε επιχειρηματία στον Εύοσμο

Συνελήφθησαν άμεσα τρία άτομα έπειτα από τη ληστεία σε βάρος 46χρονου επιχειρηματία χθες βράδυ στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 32, 17 και 27 ετών, προχώρησαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τη ληστεία σε βάρος 46χρονου επιχειρηματία.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, δύο άντρες εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και μια γυναίκα σε βάρος των οποίων, καθώς και σε ενός ακόμη ατόμου που αναζητείται, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Χθες στην περιοχή του Ευόσμου, ένας εκ των συλληφθέντων (17χρονος) αφαίρεσε από το χώρο αποσκευών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 46χρονου, δύο τσάντες που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.
Όταν η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη ο οποίος προσπάθησε να τον συγκρατήσει, ο 17χρονος του επιτέθηκε και μαζί με δύο συνεργούς του που τον συνέδραμαν, τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο όπου τους ανέμενε έτερο άτομο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας εντόπισαν άμεσα και ακινητοποίησαν σε κοντινή απόσταση το όχημα συλλαμβάνοντας τρία άτομα, δύο εκ των οποίων προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, ενώ ο τρίτος βρέθηκε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.

Οι αφαιρεθείσες τσάντες με το χρηματικό ποσό βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν γυάλινο βάζο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, μεταλλική ξύστρα ακατέργαστης κάνναβης και σφυράκι θραύσης κρυστάλλων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.