Skip to main content

Βανδάλισαν ΙΧ υπ. βουλευτή που έκανε μήνυση για συνθήματα στο Pride

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεόφιλος Κυριακίδης είχε υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων για υβριστικό σύνθημα στο Thessaloniki Pride.

Στόχος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου έγινε ο υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων Θεόφιλος Κυριακίδης μετά τη μήνυση κατ’ αγνώστων που υπέβαλε για υβριστικά και αντιεθνικά πανό και συνθήματα κατά το Thessaloniki Pride το προηγούμενο Σάββατο.

Οι άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση στο βαν του υποψηφίου βουλευτή που ήταν σταθμευμένο στην οδό Βαλαωρίτου, το οποίο προφανώς αναγνώρισαν από προεκλογικά μπάνερ με φωτογραφίες του ίδιου που είχε στα τζάμια του οχήματος με το λογότυπο της Ένωσης Κεντρώων.

Οι αντιεξουσιαστές χάραξαν το όχημα του κ. Κυριακίδη συνθήματα όπως «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» και «φασίστα θα πεθάνεις πρόσεχε», καθώς και άλλα υβριστικά και απειλητικά συνθήματα.

«Είχα σταθμεύσει το όχημα μου χθες το βράδυ εκεί και πήγα να το πάρω σήμερα το πρωί και το βρήκα σε αυτήν την κατάσταση. Εννοείται πως δεν θα τρομοκρατηθώ από αυτές τις ενέργειες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Voria ο κ. Κυριακίδης, που κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. 

«Δεν φοβόμαστε αυτούς οι οποίοι δρουν στο σκοτάδι για να επικρατήσει το σκοτάδι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και την Δικαιοσύνη. Τέτοια περιστατικά όχι μόνο δεν μας αποθαρρύνουν, αλλά μας ενδυναμώνουν. Για να δεχόμαστε τέτοιου είδους επιθέσεις σημαίνει ότι κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Να είστε σίγουροι ότι το φως θα επικρατήσει του σκότους και όλοι όσοι βλάπτουν την τιμή και την αξιοπρέπεια κάθε Έλληνα, μετά τις εκλογές της 7ηςΙουλίου θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στο περιθώριο», πρόσθεσε.