Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βαποράκι και αγοραστής στη φάκα των ανδρών της ΟΠΚΕ

Χειροπέδες σε 14 άτομα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών πέρασαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη - Μία σύλληψη στη Ροτόντα

Σε συνολικά 14 συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών προχώρησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

- από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απέναντι από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές και 37χρονου ημεδαπού, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του πρώτου, ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 21 γραμμαρίων και στην κατοχή του δεύτερου, ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 2,7 γραμμαρίων που προμηθεύτηκε από τον 32χρονο.

- 21χρονου υπήκοος Αλγερίας, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε δέμα κάνναβης βάρους 40 γραμμαρίων, το οποίο και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου