Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από οικοδομή έχοντας πάνω του 280 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Ένας 27χρονος Πακιστανός συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκε να έχει συνολικά πάνω από 1.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Στα πράσα πιάστηκε ένας 27χρονος Πακιστανός ο οποίος εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να κουβαλά σακούλες με 280 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν τον 27χρονο τη στιγμή που εξερχόταν από οικοδομή στο κέντρο της πόλης και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν σακούλες που περιείχαν 280 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι, σε διαμέρισμα της ανωτέρω αναφερόμενης οικοδομής, όπου διέμενε ο 27χρονος υπήρχε αποθηκευμένη ποσότητα επιπλέον 930 πακέτων τσιγάρων και 61 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν.

Για τον 27χρονο άντρα εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για το αδίκημα της λαθρεμπορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.