Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βλάβη σε αγωγό της ΕΥΑΘ από συνεργείο οπτικών ινών

Λόγω της βλάβης που προκλήθηκε από τις εργασίες συνεργείου οπτικών ινών, παρατηρείται πρόβλημα στην υδροδότηση της περιοχής Ευζώνων.

Έκτακτη διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Ευζώνων στη Θεσσαλονίκη.

Ο διευθυντής ύδρευσης της ΕΥΑΘ, Παντελής Λεγμπέλος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως τα προβλήματα σημειώνονται λόγω βλάβης σε αγωγό της εταιρείας, την οποία προκάλεσε συνεργείο οπτικών ινών.

Ήδη, όπως επισήμανε, συνεργείο της ΕΥΑΘ βρίσκεται στο σημείο όπου προκλήθηκε η βλάβη, στη διασταύρωση της Λεωφόρο Στρατού με την οδό Μπιζανίου και η αποκατάσταση αναμένεται νωρίς το μεσημέρι.

«Υπάρχει διαρροή», υπογράμμισε ο κ. Λεγμπέλος, προσθέτοντας ότι «αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε διακοπή νερού σε νοικοκυριά. Ίσως στα διαμερίσματα που βρίσκονται ψηλά να υπάρχει χαμηλή πίεση».

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται διακοπή νερού και στην Τριανδρία, και συγκεκριμένα στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη και Μεσολογγίου και σε όλες τις παρακείμενες, με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της υδροδότησης στις 14:30.

Παράληλλα, χωρίς νερό έχουν μείνει και καταναλωτές στις οδούς Νυμφαίου, Βόλβης και σε όλες τις παρακείμενές τους στον Εύοσμο. Το πρόβλημα αναμένεται να αποκατασταθεί, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, στις 12:00.