Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: WALK FOR FREEDOM ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση για την εμπορία ανθρώπων.

Το 6o διεθνές Walk For Freedom στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σήμερα στις 16:00 η ομάδα Α21, στην είσοδο του Λιμανιού.

Εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.

Οι διαδηλωτές θα περπατήσουν σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στη Λεωφόρο Νίκης μέχρι τον Λευκό Πύργο όπου θα βγουν ομαδικές φωτογραφίες.

Πληροφορίες: 

ΕΓΓΡΑΦΗ:

https://www.a21.org/app/registration-intl/?store=4&event=2433&lang=el

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ: 

Παρακαλούμε φορέστε το μπλουζάκι της Α21. Εάν δεν το έχετε προμηθευτεί από άλλες χρονιές, θα ακολουθήσουν σύντομα πληροφορίες για τη φετινή διανομή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φοράτε το μπλουζάκι της Α21, παρακαλούμε να ντυθείτε στα μαύρα.

ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:

Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε το έργο μας σας προσκαλούμε, μετά το πέρας του Walk For Freedom, να τρέξετε στον 8o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με την ομάδα της Α21. 

Η Α21 θα λαμβάνει το ποσό των 5 ευρώ για κάθε πακέτο εγγραφής που θα επιλέξει ο συμμετέχων, με εξαίρεση τα εκπτωτικά πακέτα (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, σώματα ασφαλείας). Η προθεσμία  εγγραφής για τη συμμετοχή σας και στον Ημιραθώνιο είναι η 20η Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το post μέσα στο event. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@a21.gr για οποιαδήποτε απορία σχετική με το Walk for Freedom στη Θεσσαλονίκη. 

«Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!» καταλήγει το μήνυμα της Α21.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ