Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

«THESSALONIKI WINE SELFIE»: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟΥ

Το THESSALONIKI WINE SELFIE θα γίνει την Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ στην αυλή του Τελλόγλειου.

Ένα πρωτότυπο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του ελληνικού κρασιού δημιουργεί το THESSALONIKI WINE SELFIE, την Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ στην αυλή του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

Το THESSALONIKI WINE SELFIE είναι μια παραγωγή του Wine Style, προσαρμοσμένη στις ανάγκες προώθησης της οινικής κουλτούρας στην Βόρεια Ελλάδα και στις ιδιαίτερες συνθήκες παρουσίασης του που προέκυψαν από τις συνέπειες του Covid-19.

Με λίγα λόγια το THESSALONIKI WINE SELFIE είναι:

- Πάνω από 250 ετικέτες κρασιών από καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με εισαγόμενα και ελληνικά κρασιά.

- Το κάθε κρασί αυτοπαρουσιάζεται κάτω από ένα table stand με όλες τις πληροφορίες της παραγωγής του

- Τα κρασιά θα είναι ταξινομημένα ανά χρώμα, στυλ, ποικιλία ή blend ποικιλιών.

- Η ομάδα του Wine Style θα βρίσκεται εκεί για να εξασφαλίζει τις σωστές θερμοκρασίες και να μας ενημερώνει

- Η εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων ασφαλούς γευσιγνωσίας είναι δεδομένη, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφαλή́ διεξαγωγή́ αυτού του είδους των εκδηλώσεων.

- Θα υπάρχουν αριθμημένες κάρτες εισόδου για τον έλεγχο του αριθμού επισκεπτών στο χώρο, που είναι ορισμένος.

Λόγω λοιπόν του περιορισμένου αριθμού επισκεπτών ...

- Η αγορά εισιτηρίου θα μπορεί να γίνει στην είσοδο, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα κράτησης με προαγορά, εφόσον οριστεί η μέρα και ώρα άφιξης στο info@thessalonikiwineshow.gr για την αποφυγή αναμονής και ταλαιπωρίας. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ένα ποτήρι γευσιγνωσίας Spigelau.

-Το ωράριο λειτουργίας θα είναι: 17:00 – 22:00
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ