Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΑΚ

Από σήμερα λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο εντός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Με το σκεύασμα της Pfizer μπορούν να εμβολιαστούν οι φοιτητές.

Ξεκινά από σήμερα η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου εντός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη με το σκεύασμα της Pfizer με σκοπό την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Όπως σημείωσε στη Voria.gr ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Στυλιανός Κατρανίδης είναι όλα έτοιμα για την εκκίνηση του εμβολιαστικού κέντρου στο ισόγειο του πανεπιστημίου το οποίο αποτελείται από δύο γραφεία, όπου στο ένα θα γίνονται οι εμβολιασμοί και το άλλο θα λειτουργεί ως αναρρωτήριο. «Η προσωρινή πρόβλεψη είναι να λειτουργήσει μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου. Υπάρχει, ωστόσο, η δυνατότητα αλλά και η διάθεση να διατηρηθεί, εάν υπάρχει το κατάλληλο ενδιαφέρον».

Από την πλευρά του ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου, Δημήτρης Χανδράκης τόνισε  στη Voria.gr πως οι φοιτητές ξεκίνησαν ήδη να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τους εμβολιασμούς που θα εκκινήσουν αύριο στις 9. Το κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 έως και τις 13:30. «Έχουμε ήδη κλεισμένα έξι ραντεβού για αύριο και περίπου οκτώ για την Πέμπτη», σημειώνει και αναφέρει πως οι εμβολιασμοί εκτός των φοιτητών αφορούν τόσο μέλη ΔΕΠ όσο και διοικητικό προσωπικό.

Ο κ. Χανδράκης αναφέρει πως η διαδικασία με την οποία μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού για τον εμβολιασμό του είναι απλή. «Συνδέεται με τους προσωπικούς του κωδικούς στο emvolio.gr και επιλέγει το ΠΑΜΑΚ ως εμβολιαστικό κέντρο. Άμεσα η γραμματεία ενημερώνεται για τα ραντεβού και προχωρά στην οριστικοποίησή τους», υπογράμμισε, επίσης, ο αντιπρύτανης. Επίσης, ανέφερε πως υπάρχει δυνατότητα το πρόγραμμα να τρέξει και μέχρι τα Χριστούγεννα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ