Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το 12ο ετήσιο συνέδριο EuroMed Academy of Business

Το συνέδριο διοργανώνεται από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες του Macedonia Palace Hotel - Το εφετινό θέμα.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (πρ. Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης), σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το University of Nicosia (Κύπρος) και το College for Academic Studies (Ισραήλ), διοργανώνει το 12th Annual Conference of the EuroMed Academy of Business (στις 18,19,20 Σεπτεμβρίου 2019). Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του Macedonia Palace Hotel, ενώ αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του περίπου 300 ακαδημαϊκοί και ερευνητές από πολλά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Ευρώπης (https://emrbi.org).

Θέμα του Συνεδρίου είναι η εφαρμογή των θεωριών και σύγχρονων πρακτικών της Διοίκησης των επιχειρήσεων σε ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στο Συνέδριο περιλαμβάνονται επιστημονικές ενότητες για την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Strategic Management, το Marketing, το International Business, την Αγροτική και Τουριστική Επιχειρηματικότητα, το Διεθνές Εμπόριο, κ.λπ. ενώ εξετάζονται οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ της ακαδημαϊκής έρευνας και των επιχειρήσεων. Η τελετή έναρξης του συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη 19/9/2019 στις 11π.μ.

Η διοργάνωση του Συνεδρίου βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι, η ανάληψη μιας τόσο σημαντικής διεθνούς διοργάνωσης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την παγκόσμια προβολή της Μακεδονίας, της Θεσσαλονίκης αλλά και της χώρας μας, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου, της σημασίας και των προοπτικών του συνεδριακού τουρισμού, αλλά και της προβολής της επιστημονικής έρευνας που παράγεται από τα πανεπιστημιακά και ερευνητικά Ιδρύματα της χώρας.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι ο Καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου, Σταμάτης Αγγελόπουλος.