Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το Professional Diploma in Digital & Social Media

Το Professional Diploma in Digital & Social Media, διάρκειας 120 ωρών, θα ξεκινήσει στις 11 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο ACT

Η KnowCrunch σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece παρουσιάζουν το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Digital & Social Media. Το Professional Diploma in Digital & Social Media, διάρκειας 120 ωρών, θα ξεκινήσει στις 11 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ACT - The American College of Thessaloniki (Βασιλείου Σεβενίδη 17, Θεσσαλονίκη) με εισηγητές 13 έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το Digital & Social Media Diploma αποτελεί την πληρέστερη επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας και marketing, που ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές και τις σύχρονες τάσεις της αγοράς. Έχει σκοπό να εκπαιδεύσει φοιτητές, στελέχη και επαγγελματίες με σκοπό να «ανακαλύψουν» το ψηφιακό τους μέλλον στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας που αναζητά εναγωνίως τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στο αντικείμενο του ψηφιακού marketing.

Το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, με έμφαση στην καινοτομία και τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής, σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival.com και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing.

Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος, που πραγματοποιείται με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr είναι:

- Digital & Social Media Era
- Digital & Social Media Industry
- Landing Properties
- Search Engine Optimization
- Content
- Social Media & Social Networks
- Social Media & Social Networks Management
- Mobile Marketing
- E-mail Marketing
- Digital & Social Media Advertising
- Digital & Social Media Performance Marketing
- Digital & Social Media Analytics
- Digital & Social Media R.O.I
- Digital & Social Media Strategy & Plan

Η ειδική εκπτωτική τιμή για Early Bird εγγραφές είναι 950€ και λήγει στις 3 Απριλίου. Το κόστος συμμετοχής μετά θα είναι 1.450€. Θα συνεχίσει να ισχύει η τιμή έκπτωσης €950 για φοιτητές, ανέργους, ACG alumni, ACT alumni και group άνω των 3 ατόμων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας, επισκεφθείτε: DigitalDiploma.KnowCrunch.com/Thessaloniki

Η KNOWCRUNCH είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο digital marketing, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων για στελέχη επιχειρήσεων (soft skills).

Το Deree - The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.