Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στην Κασσάνδρου - Σηκώνουν παρκαρισμένα (φωτο+vid)

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη - Γερανός της Τροχαίας σηκώνει παρακαρισμένα ΙΧ - Εκτροπή των γραμμών του ΟΑΣΘ.

Σε εξέλιξη είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Κασσάνδρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να ασφαλτοστρώσουν την οδό Κασσάνδρου.

Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου, το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη, 13 του μηνός, ενώ λόγω των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα της οδού και τις τρεις ημέρες των εργασιών, γιατί είστε εκτελεστούν από τις 6:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα.

Σήμερα απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αποστόλου Παύλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Σοφίας. Στα πλαϊνά σημεία της οδού έχουν τοποθετηθεί από εχθές λωρίδες της Τροχαίας ενώ υπάρχει και η σήμανση απαγόρευσης στάθμευσης από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ήδη, γερανός της Τροχαίας σήκωσε τα πρώτα αυτοκίνητα που δεν συμμορφώθηκαν με την προειδοποίηση για την απαγόρευση στάθμευσης.

Στη συμβολή της Κασσάνδρου με την οδό Αποστόλου Παύλου έχουν τοποθετηθεί ειδικές σημάνσεις για την απαγόρευση διέλευσης ενώ συνεργείων του δήμου προσφορές στο σημείο για να ενημερώνουν και να απαγορεύουν την κυκλοφορία.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγίου Δημητρίου, Ολυμπιάδος, Αγίας Σοφίας και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Διαφορετική διαδρομή θα ακολουθήσουν και οι γραμμές 15, 23, 24, 32Ν και 50 του ΟΑΣΘ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται και στην ειδική σήμανση που έχει τοποθετηθεί στις στάσεις, οι γραμμές θα διέρχονται από την οδό Ολυμπιάδος, την Ηφαιστίωνος, την Παπαζώλη και άλλες παρακείμενες οδούς.

Έως την Τετάρτη οι εργασίες

Από αύριο Τρίτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αποστόλου Παύλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Στεφ. Δραγούμη.

Από την Τροχαία επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου διαμέσου της οδού Απ. Παύλου θα επιτρέπεται σε όσα οχήματα κατευθύνονται μέχρι το ύψος της οδού Αισχύλου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Ολυμπιάδος, Ρακτιβάν, Προξένων, Πλ. Μουσχουντή, Ηφαιστίωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Την Τετάρτη (13/07/2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Στεφ. Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Στρ. Δουμπιώτου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Στεφ. Δραγούμη, Ολυμπιάδος, Πλ. Μουσχουντή, Ηφαιστίωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.