Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Απών ο παρουσιαστής

Η πλευρά της καταγγέλλουσας ζήτησε να παραπεμφθεί η υπόθεση σε Κακουργιοδικείο - Δεκτό το αίτημα να γίνει κεκλεισμένων των θυρών η δίκη.

Χωρίς να είναι ο ίδιος παρών, ξεκίνησε η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη του γνωστού παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο ίδιος εκπροσωπείται από τους δικηγόρους του.

Πρόκειται για δίκη που εκκρεμούσε μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του το 2019 για διαρροή βίντεο από προσωπικές τους στιγμές. Ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει την κατηγορία την παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ' εξακολούθηση.

Η πλευρά της καταγγέλλουσας ζήτησε να παραπεμφθεί η υπόθεση σε Κακουργιοδικείο, καθώς ζητείται αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα, με το δικαστήριο να επιφυλάσσεται για αυτή την απόφαση αργότερα στη διαδικασία.

Παράλληλα, η δικηγόρος της ζήτησε να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ευαισθησίας του ζητήματος, κάτι που βρήκε σύμφωνη και την πλευρά του πρώην παρουσιαστή.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, το δικαστήριο αποφάσισε να γίνει δεκτό το αίτημα και έτσι η δίκη συνεχίζεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.